Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2021 "Trópusok ihlették" kollekció

2021 "Trópusok ihlették" kollekció

2021/NYÁR - AVAGY TRÓPUSOK ÉS VIBRÁLÓ SZÍNEK

Engedjétek meg, hogy beszéljünk nektek egy kicsit
az egyik új nyári kollekciónkról,
amely a "TRÓPUSOK IHLETTÉK" nevet kapta.

Ránk zúdult a rekkenő hőség, és már szabadabban is mozgunk, így ideje volt igazán vibráló,
mégis kényelmesen hordható nyári darabokat is felvonultatnunk.

A kollekció talán legkedveltebb darabjai a Pandora nadrágaink amelyek igazán jó társsá válnak a nyári hőségben, hiszen nagyon lezser és szellős darabok, ám ha a napod estébe fordulna, az sem okozhat problémát.

A nadrágok mind színes/mintás, mind egyszínű kivitelben megtalálhatóak az oldalon, S-M-L méretezésben, a készletünk erejéig :)

 

 

 

 

A kollekcióban megtalálhattok klasszikus spagettipántos felsőket is,
amelyek a MINKA TOP elnevezést kapták és igazán nagyszerű basic darabok, rendkívül jól variálhatóak a pandora nadrágokkal, de akár meglévő darabjaitokkal is hordhatjátok. A réteges öltözködés ugyan a tél és az ősz slágere, ám nyáron sem hátrány, ha kényelmesen felkaphattok egy-egy dzsekit, kabátkát, majd ha újra melegszik a helyzet, az alattuk lévő top is megállja a helyét önmagában. Ezek a felsők pontosan ezt hivatottak képviselni a gardróbotokban. Ne felejtsétek el, hogy a termékeink feltöltése folyamatos :) Bármikor találkozhattok új színekkel
.

 

 

 

 

Nyáron a társasági élet is felpezsdül és ez különösen fontos szerepet kap idén, így az egyik favorit fazonunkat is trópusi vibe-ra hoztuk és elkészítettük nektek az ELENA fazont, mind ruha, mind top kivitelben.

Legyél hivatalos randevúra, vacsorára, vagy akár kerti-partira, a nyárias mégis sikkes megjelenés biztosított :)

 

 

 

 

Köszönjük, hogy elolvastátok kis szösszenetünket, a kollekciót és a további darabokat, amelyekről most nem esett szó megtaláljátok az alábbi link-re kattintva:

https://lluisa.hu/tropusok-ihlettek-198

Amennyiben további képeket és tartalmakat szeretnétek látni tőlünk, ne felejtsetek el feliratkozni facebook, illetve instagram oldalainkra :)

Bízunk benne, nagyon kellemes nyarunk lesz idén!

 

Keresés